martes, 13 de enero de 2015

The Missing


Pot haver alguna cosa pitjor que perdre a un fill? Si. No saber si està viu o mort. Aquest és el punt de partida de la minisèrie britànica The Missing.




A cavall entre el drama i el gènere negre, The Missing té quatre protagonistes clars: la mare, el pare, el detectiu que investiga el cas, i com no, aquest petit Oliver que, malgrat desaparèixer en el capítol ú, resulta omnipresent en la vida de les tres altres persones.

Les tres grans bases de la sèrie: uns actors extraordinaris, sobretot James Nesbitt i Tcheky Karyo, una trama detectivesca que es com una foto que s’anés desdoblant, plec a plec, fins oferir la imatge completa a l’últim capítol, i l’alternança de dues línies temporals, una el 2006, l’any de la desaparició de l’Oliver, i l’altre el 2014, quan es reobre al cas degut al descobriment de noves evidències.

Un història, en definitiva, que va sobre la pèrdua, el trastorn d’estrés posttraumàtic, l’esperança i l’obsessió, i que ens vol recordar que, per molt terrible que sigui el que ens passi, sempre hi ha un endemà. La vida continua, i nosaltres decidim si el nostre passat ha de condicionar per sempre el nostre futur o si som capaços de passar pàgina... Una delícia. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario